K-Citymarket Koilliskeskus
Mäentakusenkatu 1
33580 Tampere

Aukioloajat

ma-pe 9 - 20
la 9 - 17
su 12 - 16
ks. poikkeusaukioloajat

(03) 3570 500

linnainmaan.apteekki
@apteekit.net

Palvelemme sinua apteekin aukioloaikojen puitteissa.

Tervetuloa palveltavaksi Linnainmaan apteekkiin Tampereelle

Palvelemme maanantaista sunnuntaihin Tampereella K-Citymarket Koilliskeskuksessa. Meillä pääset katutason parkkipaikan lisäksi kesällä viileään ja talvella lämpimään parkkihalliin.

Kauppakeskuksessa hoidat kätevästi apteekki- ja ruokaostokset ja lisäksi samassa rakennuksessa palvelevat R-Kioski, pikaruokaravintolaketjut Subway ja Kotipizza, miesten vaatetusliike Dressmann sekä lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut itsepalvelukirpputori.

Olemme paikalla asiakasta varten

Meille Linnainmaan apteekissa on tärkeää olla mukana ja tukena asiakkaidemme elämän eri vaiheissa. Kokonaisvaltainen palvelu terveyden ja elämänlaadun edistämiseen onkin toimintamme ydin.

Ystävällinen henkilökuntamme auttaa sopivien tuotteiden valinnassa ja farmaseuttinen henkilökuntamme pitää huolta asiakkaan lääkityksen ajantasaisuudesta sekä neuvoo lääkkeiden turvallisessa käytössä.

ASIANTUNTEVA HENKILÖKUNTA

Osaava ja asiantunteva henkilökuntamme palvelee monipuolisesti hyvinvoinnin ja terveyden tukena. Apteekkipalveluiden lisäksi teemme yhteistyötä potilasjärjestöjen sekä paikallisen sosiaali- ja terveydenhuollon kanssa.

Yhdyshenkilömme seuraavat kansansairauksien hoitosuosituksia, kouluttavat muuta henkilökuntaa, toimivat yhteyshenkilönä paikallisille terveydenhuollon toimijoille ja potilasjärjestöille sekä järjestävät kampanjoita ja teemaviikkoja meillä Linnainmaan apteekissa. Sydänyhdyshenkilömme ovat Maritta ja Kirsi, astmayhdyshenkilöt Hanna ja Outi, savuttomuusyhdyshenkilöt Hanna ja Outi, diabetesyhdyshenkilö Kirsi sekä Liikkujan apteekki -yhdyshenkilö Anne.


IHOTERAPIAKESKUS HYVINVOINTISI TUKENA

Apteekkimme kauneushoitola Ihoterapiakeskus Orkidea tarjoaa kattavan kasvohoitovalikoiman, joista saa hemmottelun lisäksi apua erilaisiin iho-ongelmiin kuten kuivuuteen, ruusufinniin, akneen, pigmenttimuutoksiin tai iän mukana tulleisiin pulmiin kuten ihon veltostumiseen. Kosmetologimme Katri palvelee ihonhoidon tukena ja auttaa valitsemaan oikeat tuotteet myös kotiin. Tutustu palveluihin tästä

BUUSTIA HYVINVOINTIIN

Farmaseutti / hyvinvointivalmentajamme Anne bloggaa ajankohtaisista hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä asioista. Tästä pääset lukemaan blogia

Olemme myös Liikkujan Apteekki. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme mukana jakamassa perustietoa liikunnan merkityksestä ja hyödyistä elintapasairauksien ennaltaehkäisyssä  ja  sairauksien  hoidossa. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia liikuntavälineitä kuten hierontapalloja ja -rullia

ELÄMÄNMITTAISTA HUOLENPITOA

Kuulumme Avainapteekit-ketjuun, joka tarjoaa avaimet terveyteen ja hyvinvointiin elämän eri tilanteissa. Liittymällä avainasiakkaaksi saat monipuolisia asiakasetuja sekä ajankohtaista ja luotettavaa tietoa terveydestä. Kysy lisää avainasiakkuudesta meiltä apteekista!

VERKKOKAUPPA APTEEKKINNE.FI ON SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN

Linnainmaan apteekin verkkokauppa Apteekkinne.fi on siellä missä sinäkin, entistä lähempänä. Verkkokauppa palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, reseptilääkkeet käsitellään Linnainmaan apteekin aukioloaikojen mukaan. Verkkokaupassa asioit nopeasti ja vaivattomasti sekä löydät kattavan valikoiman terveyden- ja ihonhoitotuotteita. Lue lisää verkkokaupasta täältä

APTEEKIN PALVELUT

Oma-annospalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkityksen tarkistus

Haluatko keskustella rauhassa lääkkeiden oikeasta käytöstä? Varaa aika lääkityksen tarkistuspalveluun.

Lue lisää tästä

APTEEKIN PALVELUT

Lääkejäte

Otamme vastaan maksutta ongelmajätteenä hävitettävät lääkkeet.