ELMEX SENSITIVE WHITENING HAMMASTAHNA 75 ml

Elmex Sensitive Whitening -hammastahna on kehitetty erityisesti paljaiden hammaskaulojen hoitoa ja suojausta varten. Se sisältää erittäin tehokasta amiinifluoridia, jonka hammasluun pinnalle muodostama suojakerros estää kipua aiheuttavia ärsykkeitä.

 

Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Colgate Palmolive A/S
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
6,10 €
81,33 € / l

Ikääntyessämme ikenemme vetäytyvät ja hammaskaula tulee näkyviin. Ilman ikenien ja hammaskillteen antamaa suojaa hammaskaula altistuu ulkoisille ärsykkeille ja kariekselle.

Elmex SENSITIVE -hammastahna on kehitetty erityisesti paljaiden hammaskaulojen hoitoa ja suojausta varten. Se sisältää erittäin tehokasta amiinifluoridia, jonka hammasluun pinnalle muodostama suojakerros estää kipua aiheuttavia ärsykkeitä. Vaikutusta täydentää tahnan erityinen puhdistusaine. Amiinifluoridi suojaa myös hammaskaulan karikselta. Erityislaatuisen puhdistusaineensa ansiosta elmex SENSITIVE -hammastahna puhdistaa hellävaroen eikä kuluta pehmeää hammaskaulaa.

Poistaa värjäytymiä hellävaraisesti mutta tehokkaasti ja auttaa palauttamaan hampaiden luonnollisen valkoisuuden.

Fluoripitoisuus 1400 ppm

Aqua, Sorbitol, Hydrated, Silica, Sorbitol,  Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Limonene, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Hydrochloric  Acid, CI 77891.

Ei alle 7-vuotiaille.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ELMEX SENSITIVE WHITENING HAMMASTAHNA 75 ml
Arvostelusi