PURU-C 500 mg X100 TABL

Appelsiininmakuinen, pureskeltava C-vitamiinitabletti

Markkinoija:
Vitabalans Oy
Saatavilla apteekista
7,45 €

Puru-C on vahva, appelsiininmakuinen purutabletti, joka auttaa turvaamaan riittävää C-vitamiinin saantia. C-vitamiinilla on elimistössä monia tärkeitä tehtäviä. Sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin, sillä se ei varastoidu kehoon.

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja on tärkeä vitamiini vastustuskyvyn normaalille toiminnalle. Lisäksi C-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli suojaa soluja hapetusstressiltä. Vitamiini edesauttaa kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, ruston, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää myös hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Lisäksi C-vitamiini tehostaa raudan imeytymistä.

1 purutabletti 1–2 kertaa päivässä. Purutabletit pureskellaan tai niellään kokonaisina runsaan nestemäärän kanssa.

Suositeltu vuorokausiannos 1–2 purutablettia sisältää:

C-vitamiinia 500-1000 mg (625–1250 %*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

L-askorbiinihappo, natrium-L-askorbaatti, täyteaineet (selluloosa, kroskarmelloosinatrium, piidioksidi), makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli, aspartaami), emulgointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), appelsiiniaromi, mandariiniaromi, väriaine (riboflaviini).

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Sisältää fenyylialaniinin lähteen.

Säilytettävä huoneenlämmössä, pienten lasten ulottumattomissa.

Puru-C on Hämeenlinnassa valmistettu kotimainen Avainlippu-tuote.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:PURU-C 500 mg X100 TABL
Arvostelusi