Catapult Cat ravintolisä 16x6 tabl

Catapult Cat on L-kysteiiniä, B- ja C-vitamiineja sisältävä ravintolisä, joka on tarkoitettu käytettäväksi alkoholin nauttimisen yhteydessä.

Pakkauskoko:
16x6 tabl
Markkinoija:
Catapult Cat Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
155,65 €

Catapult Cat on Suomessa kehitetty ja valmistettu uutuustuote. Se on suunniteltu nautittavaksi alkoholin käytön yhteydessä.

 

Nieltävä tabletti.

Ensimmäinen tabletti tulee nauttia hetki ennen ensimmäistä alkoholiannosta. Seuraavat tabletit tulee nauttia yksi kerrallaan yhden tai enintään kahden tunnin välein koko sen ajan, kun alkoholia käytetään.

 

täyteaine(mikrokiteinen selluloosa), L-kysteiini, L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaineet(rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), syanokobalamiinivalmiste, väri(titaanidioksidi, klorofylliinikuparikompleksit, glyseroli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, aromi(mentoli), pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini.

 

 

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuote ei sisällä ihmis- eikä eläinperäisiä aineita. Laktoositon ja gluteeniton.

Ei sovellu lapsille, imettäville, raskaana oleville, munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kystinuriaa sairastavile.

 

Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

pyöreä tabletti, halkaisija 11 mm

vihreä

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Catapult Cat ravintolisä 16x6 tabl
Arvostelusi